>etusivu >ajankohtaista

Lehdistötiedotteemme

 

Uusi lehdistötiedotteemme. Tuotteen lanseeraus oli Kiinteistö 2015 -messuilla.

Ilmanvaihdon paine-eromittaus ensimmäisenä alalla! Klikkaa auki.

 


SiMAP Leanheat-konseptin pilottihankkeessa.

Kiinteistö- ja Talotekniikka -lehden numerossa 8 2014 on laaja artikkeli Leanheat-pilottihankkeesta. SiMAP toimittaa tuotteet hankkeessa.

Klikkaa artikkeli tästä.


Leanheat-pilottihankkeella tavoitellaan mittavia säästöjä!

Viiden suomalaisyrityksen yhteistyössä toteuttamassa Leanheat-konseptissa tavoitellaan 20 % energiansäästöä ja parempaa asumismukavuutta Suomen kerrostaloissa. Konseptissa kerrostalojen jokaiseen huoneistoon asennetaan langattomat lämpötila- ja kosteusanturit. Kertyvän tiedon pohjalta tehdään automaattista data-analyysiä, jonka tuloksia hyödynnetään asumismukavuuden parantamisessa ja säästökohteiden löytämisessä.

Klikkaa auki lehdistötiedotteemme.

pandia miehet

pandia anal

 


SiMAP Säätö Automaatioväylässä - käyttökokemuksia

 Lue Automaatioväylä-lehden artikkeli SiMAP Säädöstä. Artikkelissa asiakkaamme, VVO, kertoo käyttökokemuksistaan.

Klikkaa tätä linkkiä Automaatioväylä 2 2014 lehden SiMAP-artikkeliin


Asumismukavuutta - tasaisemmat keskilämpötilat

Katso tästä vertailumme. SiMAP Säädön talon asuntojen keskilämpötilat pysyvät tasaisempina kuin perinteisellä säädöllä varustetun talon asuntojen. Lämpötilavaihtelut koetaan ikävinä tuntemuksina, siksi tasaisempi lämpötila lisää asumismukavuutta.

SÄÄSTÖÄ SiMAP Säädöllä!

Muutamat asiakkaamme kertoivat saavutetuista säästöistä, kun he siirtyivät käyttämään kiinteistössään SiMAP lämmönsäätöratkaisua. Klikkaa tästä ja näet asiakkaidemme ilmoittamat säästöprosentit. Ja itse asiassa, Asokodit päivittivät tiedon. Kumulatiivinen säästö olikin 20 %!

SiMAP® säätö - onnistunut pilotointi

Uuden SiMAP lämmityksen säätöjärjestelmän pilotointi oli syyskuusta marraskuuhun 2011. Asokodit, TA-Asumisoikeus ja VVO testasivat järjestelmää yhteensä yhdeksässä kerrostalossa, joissa oli yhteensä 480 asuntoa.
     Asokotien kiinteistöpäällikkö Henrik Hämäläinen kertoi, että ensimmäisten mittausten perusteella järjestelmä toimii hyvin. "Laitteisto piti rakennuksen keskimääräisen lämpötilan tasaisena", hän totesi.


Jatkuva mittaus paljasti kertamittauksen puutteen

Pääkaupunkiseudulla suurehkon taloyhtiön lämmönjakokeskuksen toiminnan kertamittaus antoi sinänsä oikean mittatuloksen. Juuri sillä hetkellä lämpöpaketin toiminta oli moitteetonta. Taloyhtiö saikin raportin, jossa todettiin kaiken olevan kunnossa.
     Samaan aikaan lämmönjakokeskuksessa oli meneillään jatkuva SiMAP-mittaus. Tämä paljasti "pannuhuoneen" toiminnassa merkittäviä vikoja, mm. lämmitysjärjestelmän säädin ei pysynyt vakaana ja lämmin käyttövesi vaihteli 48-60 asteen välillä. Vika korjattiin. Vain jatkuva mittaus antaa kokonaiskuvan tilanteesta.